Loopbaancoaching is een vorm van individuele coaching die is gericht op outplacement, re-integratie of heroriëntatie qua werk en functie. Door middel van loopbaancoaching krijg je helder waar je goed in bent, wat je doelen zijn en hoe je deze gaat behalen.

Wanneer zet je loopbaancoaching in?

Je zit op een punt in je loopbaan waar je even de richting niet meer weet. Is dit wel de juiste baan? Kan ik met deze baan de juiste vervolgstap maken? Ik vind mijn baan leuk, maar heb niet meer het plezier zoals vroeger. Mijn baankeuze wordt bepaald door wat toevallig voorbij komt, maar welke baan past nu echt bij mij? Hoe kan ik mijn talenten optimaal benutten? Om die vragen te beantwoorden kan het koersonderzoek uitkomst bieden, dit is een door Adriaan Hoogendijk ontwikkeld loopbaanbegeleidingsprogramma. Het koersonderzoek is door tal van coaches met succes in de praktijk getoetst en in de loop der jaren steeds vernieuwd en aangepast. Het biedt ook veel ruimte voor maatwerk.

Ik maak al jaren met veel plezier en resultaat gebruik van het koersonderzoek. Het koersonderzoek omvat 6-8 gesprekken van 1,5 uur. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je thuis de tijd neemt voor het maken van opdrachten. De frequentie indicatie is 1 keer per 2 weken, waarbij het traject een dergelijk 12-16 weken duurt.

Meer informatie

Hoe verloopt een koersonderzoek bij KP Loopbaanadvies?
Adriaan Hoogendijk: http://www.hoogendijkcoaching.nl/