uitkijkIk ben Karin Pranger, loopbaanadviseur sinds 2010, en daarnaast meer dan 15 jaar ervaring in het personeelsvak en werving en selectie. Aangezien ik zowel vanuit de werkgeverskant als vanuit de dienstverlening heb gewerkt, weet ik waar je mee te maken krijgt wanneer je werk niet meer past als een fijne jas. Om die knellende jas weer recht te trekken, of van maat te veranderen of samen een hele andere uit te zoeken, daar neem ik jou in mee. Samen gaan we op zoek naar een passend loopbaanperspectief, waar je de toekomst weer mee tegemoet kunt gaan.
Betrokkenheid, integriteit, nuchterheid en humor kenmerken mijn persoon en mijn manier van werken. Als coach stimuleer en motiveer ik om meer uit jezelf en jouw loopbaan te halen. Hoe we dit samen concreet kunnen gaan vormgeven, vertel ik graag in een oriƫnterend gesprek.

Voor een vrijblijvende kennismaking kun je mij bellen tijdens kantoortijden, 06 1211 4910.

NOLOC

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement Consultants en Carriere coaches (NOLOC). Voor meer informatie over de NOLOC verwijs ik naar de website van de NOLOC: www.NOLOC.nl

noloc loopbaanadvies