Kosteloos een ontwikkeltraject

Kosteloos een ontwikkeltraject

kploopbaanadviesWerkenden en werkzoekenden kunnen vanaf dit najaar ook scholingstrajecten volgen. Het kan daarbij gaan om kortdurende cursussen om een specifieke vaardigheid te leren, vakgerichte bijscholing of een eerste module van een langer omscholingstraject. Zo kunnen mensen vaardigheden leren om ander werk te kkploopbaanadviesunnen verrichten binnen de organisatie waar ze al werkzaam zijn, of om beter inzetbaar worden voor andere bedrijven. Maar de ondersteuning uit het NL Leert Door-pakket kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

Hieronder de link met meer informatie.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/07/02/vanaf-volgende-maand-ontwikkeladviezen-voor-iedereen

Direct aanmelden voor ontwikkeladvies? Mail naar info@kploopbaanadvies.nl