Leefstijlcoaching

Zit je niet lekker in je vel? Dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld stress op je werk, maar ook met je leefstijl. KP Loopbaanadvies biedt leefstijlcoaching aan om te onderzoeken welke route je kunt nemen om weer meer energie te krijgen.

 

Gezonde keuzes maken

Leefstijlcoaching is gericht op gezondheid, beweging, slaap- en eetpatronen en gewicht.Ook ontspanning en zingeving zijn belangrijk als het gaat om je gezond voelen. We kijken naar de oorzaken en gevolgen van stress en zoeken samen naar patronen in je leven.Je word je bewust van je eigen gedrag en gaat hiermee aan de slag om gezonde keuzes te maken. Een leefstijltraject is daarom altijd maatwerk.

 

Duurzame verandering

Ik kijk altijd heel breed naar jouw leefstijl. Ik zal je nooit vertellen wat je móet doen, maar ga samen met jou op zoek naar wat jij kunt en wilt doen en veranderen. We gaan op zoek naar jouw motivatie zodat je dit nieuwe gedrag vol kunt houden. We sluiten aan bij de keuzes die jij wilt maken, wat jij wilt en kunt veranderen. Zo zorgen we voor een blijvende en succesvolle verandering in leefstijl.

Preventie bij stress en verzuim

Niet alle stress en verzuim op het werk is altijd werkgerelateerd. Vaak maak ik daarom ook gebruik van leefstijlcoaching als onderdeel van een outplacement-, loopbaancoach- of re-integratie-traject. Hiermee krijg ik een compleet beeld van iemand, dat ik op meerdere manieren in kan zetten. Een leefstijlcoachtraject kan daarom ook door de werkgever aangeboden worden ter preventie van verzuim. Gezonde en fitte werknemers zijn immers noodzakelijk om een bedrijf optimaal te laten functioneren.

 

Meer informatie?

Voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek kun je contact met mij opnemen.